definitieve ontharing - Een overzicht

Alma Lasers kan zijn marktleider in de medisch esthetische markt. Alma Lasers technologieën geraken aangewend vanwege verschillende behandelingen waaronder: nagenoeg pijnloos ontharen vanwege alle huidtypen, verwijdering aangaande ouderdomsvlekken, acne en tatoeages, vermindering over rimpels, striae en cellulite en alsnog 65 overige FDA goedgekeurde esthetische behandelingen.

SHR is een vooraanstaande procedure welke exclusief gemaakt kan zijn teneinde ongewenst haar te verwijderen op ons snellere en verdere luxe methode. Betreffende SHR mag jouw behandeld geraken ongeacht je huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele methode worden behandeld.

De Soprano laser vervaardigd gebruik aangaande een SHR-technologieen. Het staat voor Super Hair Removal. Via het gebruik vervaardigen met deze techniek wordt u dan ook behandeld met een over een nieuwste en veiligste methodes teneinde betreffende het overtollig hoofdhaar af te komen op een luxe methode.

Permanente ontharing van het gelaat is voor een omvangrijk deel vanuit een aanvullende verzekering vergoed. Zie je polisvoorwaarden of informeer voor je zorgverzekeraar.

Een functie aangaande ontharen met laser is mits volgt. Een via een laser uitgezonden zuivere en krachtige lichtstraal (800 nm golflengte) wordt omgezet in warmte en via het pigment in het hoofdhaar tot dit haarzakje geleid.

Een optimaal resultaat met een permanente ontharing bestaan gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen elke verzorging kan zijn ons tijdperk over een paar maanden benodigd teneinde de haren over een rustfase tot de groeifase te verrichten gaan.

Ontharing doormiddel van een bovengenoemde methodes zijn niet bestemd wegens wegens lichtblonde en lees meer grijze haren, vanwege het tekort een pigment in die hoofdharen. Wegens personen betreffende lichte lichaamsbeharing is waxen wel ons effectieve methode om overtollige lichaamshaartjes voor (grotere tijd) te doen verdwijnen. Deze manier kan zijn verder buitengewoon passend wegens mensen met een donkere lichaamskleur. Bij waxen verwijder je ons haartje bijvoorbeeld met wortel en alang. Dit doe je via een huid in te smeren betreffende ons wax en die vervolgens te verminderen als hij kan zijn opgedroogd. Voor dit verwijderen van een wax geraken tevens de haartjes verwijderd.

We maken toepassing betreffende de twee beste lasers op het gebied betreffende laser ontharen, betreffende beide lasers behalen wij bijzonder juiste gevolgen.

Nader bepalen het haar, de huiddikte, de huidskleur, het aantal haren per huidoppervlak en de haardikte het aantal behandelingen. Een groot aantal hoofdharen geraken in één flits vernietigd. Dus duurt een treatment gemiddeld tussen twee – 15 minuten ieder te veven deel. Na de treatment kan er een kleine roodheid ontstaan die meestal dezelfde dag wegtrekt.

Op basis hiervan kan zijn men patiënten speciaal gaan behandelen voor het permanent verwijderen met overbeharing op dit lichaam.

Sommige medicijnen kunnen een licht-overgevoeligheid geven en een combinatie betreffende dit laserbehandeling betreffende die medicijnen, mag blaren en littekens melden.

Op welke manier lichter een huid en hoe donkerder de hoofdhaar, op welke manier minder behandelingen er benodigd bestaan. Dit verschilt uiteraard ieder vrouw. Wij leveren dus ons kuurprijs: ons vast bedrag voor zes behandelingen.

In een loop aangaande een zeventiger jaren van de vorige eeuw kan zijn ontdekt, het bepaald laserlicht haar vermindering tot resultaat had. Deze ontdekking werden in eerste instantie gedaan voor een zogenoemde ruby-lasers en alexandrite-lasers.

* Zodra u dan ook een verwijsbrief aangaande uw arts bezit, betreffende de diagnose overbeharing in het gelaat en/of een nek, vervolgens kunt u dan ook de behandelingen desgewenst vergoed oplopen via de zorgverzekeraar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “definitieve ontharing - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar